Gradska upravaPodijela maski za sve građane Grada Kraljevice

31. ožujka 2020.

Poštovani građani, ovaj tjedan dolaze naručene maske za sve građane Grada Kraljevice.

Nakon što ih dobijemo, članovi Stožera civilne zaštite, povjerenici i volonteri po svim našim naseljima (Kraljevica, Šmrika, Križišće i Bakarac) podijelit će maske svakom kućanstvu.
Osobe koje budu dijelile maske bit će adekvatno zaštićene, pokucat će vam na vrata te ćete im sa sigurne udaljenosti (najmanje 2 m) dati podatak koliko osoba živi u vašem kućanstvu. Potom ćete u vrećici dobiti svoje maske. Ukoliko nikoga ne bude kod kuće u trenutku dijeljenja, za to kućanstvo maske će se ostaviti zaštićene u vrećici na ulaznim vratima ili u sandučiću.

S obzirom na velik broj kućanstava, molimo vas za strpljenje i razumijevanje. Ne morate zvati niti dolaziti u gradsku upravu, maske svima će biti podijeljene!
Maske će se dijeliti cijeli tjedan, sve dok ne budu podijeljene svima!

Nakon što budu podijeljene na cijelom području Grada Kraljevice, ukoliko ipak netko ostane bez maske, slobodno možete kontaktirati dostupne telefone Grada Kraljevice koji se nalaze na službenoj web stranici Grada te će vam iste naknadno biti dostavljene.

Molimo vas još jednom za strpljenje i razumijevanje i ne zaboravite kako su sigurnost i zaštita na prvom mjestu, stoga se pridržavajte svih uputa Stožera!

Čuvajte sebe i čuvajmo jedni druge!
Grad Kraljevica
#ostanidoma

X
Skip to content