Gradska upravaObavijest Erste banke

31. ožujka 2020.

Poštovane građanke i građani, Erste banka  u ovim okolnostima mjera ograničenog kretanja iznašla rješenje za klijente koji  su najugroženiji, a koji nisu korisnici usluga bankomata, te će im omogućiti  dostupnost  usluga radi egzistencijalnih potreba.

Pridržavajući se postojećih mjera na dva dana otvorit će se poslovnica Kraljevica i to  06. i 07.04 .2020.god. u vremenu od  08-12h, kako bi  isključivo klijenti koji nisu korisnici usluga bankomata došli do svojih sredstva.

Bankomat  na lokaciji Kraljevice je konstantno na raspolaganju  svim našim klijentima. Mirovinama će moći raspolagati na bankomatu  već u  petak 03.04.

Molimo sve građane koji će koristiti usluge banke u navedenim terminima da se pridržavaju propisanih  mjera zaštite Stožera civile zaštite, Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo, Ministarastva unutarnjih  poslova i ostalih nadležnih tijela u cilju zaštite i sigurnosti. Molimo da u poslovnicu dođu isključivo one osobe koje nemaju drugu mogućnost  ili moraju odraditi nešto hitno što je neodgodivo.

Erste banka će u početkom slijedećeg tjedna istaknuti  Obavijest na poslovnicu.

X
Skip to content