Komunalni infoKraljevica: Realizirani projekti u 2019. godini

Povodom Mikuljne, blagdana Svetoga Nikole, zaštitnika Grada Kraljevice, prezentirani su realizirani projekti u protekloj godini, kao i predstavljeni budući. Pogledajte kratki film...
13. prosinca 2019.

Zadovoljstvo mi je da vas povodom Mikuljne, blagdana Svetoga Nikole, našeg zaštitnika, mogu pozdraviti ovdje u Kraljevici i prezentirati vam sve učinjeno u protekloj godini, kao i predstaviti ono što nas sutra očekuje. Iza nas su dvije godine uzbudljivog rada za naš grad. U konačnici sam zadovoljan, jer smo pokrenuli čitav niz pozitivnih procesa i realiziranih projekata, kazao je gradonačelnik Grada Kraljevice Dalibor Čandrlić u uvodu filma prvotno prikazanog na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća te dodao: – Nakon presjeka svega onoga na čemu samo radili kroz godinu, pogledajmo što nas to očekuje već danas, sutra u bliskoj budućnosti… Prepuno je ideja, vizija, izazova, konkretnih koraka i projekata kojima ćemo naš grad učiniti boljim mjestom za život.

Živimo s ljudima, živimo s gradom… Užitak je oblikovati procese koji mijenjaju sliku i vizuru naših mjesta, a svaki dan je nova prilika. Svi naši snovi se mogu ostvariti ako imamo dovoljno hrabrosti ići za njima, a naši snovi i njihovo ostvarenje vezani su za ovaj grad, jer naš odabir je Kraljevica!

X
Skip to content