Paula Vučković

Zamjenica gradonačelnika Grada KraljevicePaula Vučković

Paula Vučković rođena je 3. svibnja 1992. godine u Rijeci. Stanuje u Šmriki.

Nakon srednje Ekonomske škole u Rijeci, završila je Pravni fakultet u Rijeci te stekla zvanje magistre prava. Diplomirala je s izvrsnom ocjenom na Katedri za kazneno pravo.

Bivša je višegodišnja državna prvakinja u sprintu i bivša članica hrvatske atletske reprezentacije. U svojoj sportskoj karijeri osim državnih natjecanja gdje je redovito stjecala naslov državne prvakinje, izborila je norme i sudjelovala na Europskom i Svjetskom prvenstvu.

Za svoja postignuća u sportu dobitnica je višegodišnjih nagrada kao najbolja sportašica kluba te Godišnje nagrade Grada Kraljevice.

U razdoblju školovanja, uz aktivno bavljenje atletikom u Atletskom klubu „Kvarner“ Rijeka, bavila se i debatom te sudjelovala na natjecanjima državne razine.

Završila je tečaj javnog govorništva i stekla status javnog govornika 1. stupnja. Uspješno je završila Program „Dobro upravljanje za lokalne i regionalne lidere“ u sklopu Državne škole za javnu upravu te stekla certifikat. Završila je Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave te stekla certifikat u području javne nabave.

Kao zamjenici gradonačelnika povjereni su joj poslovi iz područja društvenih djelatnosti, suradnje i koordinacije s mjesnim odborima, udrugama u civilnom društvu, sportu, kulturi, organizacije raznih manifestacija društvenog karaktera te protokolarni poslovi vezani za Grad koje zahvaljujući svojim izvrsnim organizacijskim vještinama obavlja odgovorno i savjesno.

Na raspolaganju je svojim građanima u bilo koje vrijeme te se posebno zalaže za jednakost prava i ravnopravnost svih svojih građana u zajednici. Interes zajednice svih mjesta: Šmrike, Križišća, Bakarca i Kraljevice smatra prioritetom te mu tako i pristupa.

Veoma je predana i angažirana svojem poslu te profesionalno obavlja posao zamjenice gradonačelnika Grada Kraljevice.

Paula Vučković

e-mail: paula.vuckovic@kraljevica.hr
telefon: 051 / 282 – 450
fax: 051 / 281 – 419

X
Skip to content