Komunalni infoPotpisan je Ugovor o javnoj nabavi radova na sanaciji obalnog platoa u Bakarcu

12. srpnja 2021.

Temeljem provedenog postupka javne nabave, u srpnju 2021. godine potpisan je ugovor o izvođenju radova na sanaciji obalnog platoa u Bakarcu.

Radove će izvoditi ALPHA SUB, obrt za podvodne radove, iz Rijeke. Ukupna vrijednost radova iznosi 978.700,00 kn s PDV-om. Početak radova planiran je početkom rujna 2021. godine, s obzirom da je na snazi Odluka o zabrani izvođenja radova u ljetnim mjesecima zbog turističke sezone.

Projekt sufinancira Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske temeljem Odluke o dodjeli proračunskih sredstava namijenjenih za sufinanciranje sanacije i rekonstrukcije pomorskog dobra u općoj upotrebi u 2021. godine, sa financijskim sredstvima u iznosu od 700.000,00 kn.

Svrha projekta je sanacija postojećeg obalnog platoa sunčališta u Bakarcu u dužini od 100 metara i površini od 700 metara kvadratnih, koja obuhvaća sanaciju obalnog potpornog zida i betonske podloge sunčališta, s ciljem osiguranja sigurnog korištenja za potrebe kupača, šetača i ostalih korisnika pomorskog dobra.

X
Skip to content