Komunalni infoPočetak izvođenja radova na uređenju dijela ulice u naselju Mali dol (Stipčići)

27. travnja 2021.

Obavještavamo Vas da započinju radovi na uređenju dijela ulice u naselju Mali dol ( Stipčići ) od kućnog broja 41 do kućnog broja 43 na k.č. 5008/2 i 5049/2 k.o. Veli dol.

Predviđeni rok izvođenja radova iznosi 20 dana. Radovi obuhvaćaju sanaciju ceste, odnosno obnovu kolničke konstrukcije s izvođenjem novog asfaltnog zastora , te zbrinjavanje oborinskih voda . Planiranim zahvatom je obuhvaćen dio ulice duljine 60 metara i ukupne površine cca 300 metara kvadratnih. Radove će izvoditi tvrtka BM gradnja iz Šmrike.

Obim radova je takav da nije moguće osigurati slobodan prolaz vozila, te je iz navedenog razloga predviđeno privremeno zatvaranje predmetnog dijela ceste za sav promet. Na dionici između kućnih brojeva 43. i 45. na nerazvrstanoj cesti MDOL-5, k.č. 5049/2  k.o. Veli dol i na dionici između kućnih brojeva 27A i 41. na nerazvrstanoj cesti MDOL-5, k.č. 5008/2 k.o.

Veli dol, za vrijeme izvođenja radova promet će biti organiziran dvostrano zaglavno, te će sve kuće imati osiguran lokalni pristup. Ostali promet odvijat će se zaobilaznim putem u skladu s prometnim projektom. Ovim putem molimo za razumijevanje i strpljenje. Također molimo stanare da za vrijeme radova ne ostavljaju vozila ni druge predmete na području izvođenja radova.

Shema regulacije prometa
X
Skip to content