SportOdržana skupština Sportske zajednice Grada Kraljevice

13. studenog u Višenamjenskoj dvorani Praktikumodržana je 2. Redovna sjednica Skupštine Sportskezajednice Grada Kraljevice.
14. studenoga 2018.

Sjednici je prisustvovalo 16 članova, a predvodio ju je predsjednik Sportske zajednice Karlo Sotošek. Sjednici je prisustvovao i gradonačelnik Grada Kraljevice Dalibor Čandrlić te tri člana Kickboxing kluba Frankopan koji je jednoglasnom odlukom članova Skupštine primljen u punopravno članstvo Sportske zajednice.

Jednoglasno je donesen Plan i programa rada Sportske zajednice za 2019. i Program javnih potreba u sportu Grada Kraljevice za 2019. godinu Članovima je predočen i izvještaj o raspodjeli sredstava koja su namijenjena za nagrađivanja, sponzorstva i donacije, izvještaj o statusu natječajnih prijava gdje se na Javnom pozivu za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, (su)financiranja manifestacije i drugih događanja od općeg značaja za Primorsko-goransku županiju u 2018. godini objavljenog od Primorskogoranske županije dobilo sveukupno 31.000,00 kuna za rad klubova, izvještaj o radu Sportske zajednice za 2017. godinu te financijski izvještaj za prvih šest mjeseci 2018. godine.

Predsjednik Sportske zajednice je pohvalio rad Šahovskog kluba Kraljevica koji ima izvrsne rezultate i mnoštvo aktivnosti, te posebno njihovu mladu šahisticu Emu Hajdinić. Pohvale je također dobio i Košarkaški klub Kraljevica koji je od ove godine ponovno počeo sa treninzima za djevojčice, a njihova seniorska ekipa okuplja uglavnom domaće igrače. NK Primorac iz Šmrike dobio je pohvale za svoj rad sa velikim brojem djece do 12 godina koja kasnije prelaze u NK Kraljevicu koji je također pohvaljen od strane predsjednika za svoje izvrsne rezultate kako igrača, tako i rad svih djelatnika, trenera i Izvršnog odbora.

X
Skip to content