Gradska upravaObavijest o potpisivanju Ugovora o financiranju programa javnih potreba za 2022. godinu

6. svibnja 2022.

U utorak, 10. svibnja 2022. godine s početkom u 12:00 sati održat će se svečano potpisivanje Ugovora o financiranju programa javnih potreba za 2022. godinu, koje će se održati u atriju dvorca Frankopan.

Temeljem provedenog javnog natječaja za predlaganje programa/projekata javnih potreba Grada Kraljevice za 2022. godinu, Grad Kraljevica, odnosno gradonačelnik Dalibor Čandrlić će s predstavnicima Udrugama potpisati Ugovore o financiranju javnih potreba u području kulture, zdravstva i socijalne skrbi i ostalih udruga civilnog društva.

Također, potpisat će se i Ugovor sa Sportskom zajednicom Grada Kraljevice o financiranju programa javnih potreba u sportu grada Kraljevice za 2022. godinu.

Na javni natječaj prijavile su se 24 Udruge iz područja kulture, zdravstva i socijalne skrbi i ostalih udruga civilnog društva, odobreni su programi i projekti za 23 Udruge u iznosu od 260.000 kuna, dok će se izravnim Ugovorom Sportskoj zajednici Grada Kraljevici za javne potrebe u sportu doznačiti iznos od 700.000 kuna. Ukupan iznos Ugovora koji će se potpisati iznosi 960.000 kuna.

Čestitamo svim predstavnicima i članovima Udruga koje će pristupiti potpisivanju i zahvaljujemo im što obogaćuju civilni i društveni život Grada Kraljevice!

X
Skip to content