Komunalni infoObavijest o početku izvođenju radova na uređenju dijela ulice u Bakarcu kod kućnog broja 18.

29. ožujka 2021.

Obavještavamo Vas da započinju radovi na uređenju dijela ulice i raskrižja u Bakarcu kod kućnog broja 18, na k.č. 1049/1 i 1351/1, k.o. Bakarac. Ugovoreni rok izvođenja radova iznosi 45 dana. Radovi obuhvaćaju uređenje prilaza i raskrižja na k.č. 1049/1 k.o. Bakarac. Planiranim zahvatom je obuhvaćen dio ulice duljine 40 metara i ukupne površine 75 metara kvadratnih. Radove će izvoditi tvrtka BM gradnja iz Šmrike, a nadzor tvrtka Herman projekt d.o.o. iz Veprinca.

Obim radova je takav da nije moguće osigurati slobodan prolaz vozila, te je iz navedenog razloga predviđeno privremeno zatvaranje predmetnog dijela ceste za sav promet. Na dionici između kućnih brojeva 3. i 38., na nerazvrstanoj cesti Bak-12, k.č. 1351/1 k.o. Bakarac i na dionici između kućnih brojeva 89. i 18., na nerazvrstanoj cesti Bak-14, k.č. 1049/1 k.o. Bakarac, za vrijeme izvođenja radova promet će biti organiziran dvostrano zaglavno, te će sve kuće imati osiguran lokalni pristup.

Ostali promet odvijat će se zaobilaznim putem u skladu s prometnim projektom. Ovim putem molimo za razumijevanje i strpljenje. Također molimo stanare da za vrijeme radova ne ostavljaju vozila ni druge predmete na području izvođenja radova.

Područje izvođenja radova
Shema regulacije prometa
X
Skip to content